Kort Nyt

Tinka-nissehuer rives ned af hylderne

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Bilka, føtex og BR oplever stor efterspørgsel på de populære Tinka-nissehuer, der sælges i forbindelse med årets TV2-julekalender, hvor knap halvdelen er solgt på nuværende tidspunkt

PRESSEMEDDELELSE: Det begynder så småt at emme af jul henover landet, og i løbet af de sidste uger har Salling Groups butikker og varehuse også taget hul på de indledende manøvrer frem mod december. Som noget af det første kom den populære Tinka-nissehue ud i føtex, Bilka og BR sammen med meget andet merchandise relateret til årets julekalender på TV2, som Salling Group i år er partner på. Og danskerne er i år tidligt ud for at købe nissehuer.

I løbet af kort tid har føtex, Bilka og BR, hvor nissehuerne kan købes, solgt 100.00 af de i alt 210.000 nissehuer. For hver solgt nissehue donerer Salling Group to kroner til Julemærkehjemmene.

– Vi har købt historisk mange Tinka-nissehuer. Så vi er positivt overraskede over den overvældende efterspørgsel, men det går fortsat hurtigt. Derfor sætter vi også en begrænsning på max fire huer, så vi sikrer, at huerne ender på toppen af de små, siger indkøbsdirektør i Salling Group, Henrik Schmidt og fortsætter:

– Det var vores overbevisning, at 210.000 nissehuer til landets børn ville være rigeligt, men vi må tilstå at have undervurderet efterspørgslen.

Salget af nissehuer ophører, når den sidste er solgt. (Foto: TV2 pressebillede)