Home FREDERICIA 5000 bøger børneanmeldt
5000 bøger børneanmeldt

5000 bøger børneanmeldt

0

Folkebibliotekernes store læselystkampagne ’Sommerbogen’ er i fuld gang og har i år fået en fantastisk start. De danske børn er nemlig vilde med at læse og anmelde bøger, hvilket har resulteret i, at børnene på lidt over tre uger allerede har anmeldt næsten 5000 bøger på pallesgavebod.dk

pressebillede pallesgavebodProjektleder for Palles Gavebod, Line Røijen, fortæller:

”Det er skønt at opleve børnenes utrolige engagement i Sommerbogen 2015. De er virkelig kreative og det er spændende at følge med i hvilke bøger, der er mest populære. Det ser allerede nu ud til, at vi får et rekordstort antal deltagere, der helt frivilligt læser og anmelder bøger i deres sommerferie. Jeg glæder mig til at se, hvor mange anmeldelser, vi når op på, når konkurrencen slutter den 22. august.”

Det er kun lidt over tre uger siden Kronprinsessen og Jacob Riising officielt åbnede læselystkampagnen på Odense Centralbibliotek. Sommerbogen er for alle børn mellem 7 og 14 år og det kræver ikke andet end en profil på pallesgavebod.dk for at være med.

Børnene skal læse og anmelde mindst tre bøger på pallesgavebod.dk for at være med i konkurrencen. Anmeldelserne kan skrives eller filmes – det vigtigste er dog, at det er en rigtig anmeldelse.

Børnene bestemmer selv hvilke bøger, de vil læse, og der er frit valg på alle hylder på de danske folkebiblioteker.

På Palles Gavebod trækkes der lod om hovedpræmien mellem alle de børn, der laver mindst tre anmeldelser og der gives en præmie til den bedst skrevne anmeldelse, den bedste videoanmeldelse og til det barn, der laver flest anmeldelser. Desuden gives der bogpræmier fra en lang række danske forlag hver dag i hele konkurrenceperioden.

På Fredericia Bibliotek kan børnene vælge mellem en bogpræmie eller en lykkepose, når de kommer med deres læsebevis.

Konkurrencerne foregår både på pallesgavebod.dk og på Instagram @pallesgavebod.

Læs mere her: http://www.pallesgavebod.dk/

Læs om baggrund for Sommerbogen 2015 her: http://projekt.pallesgavebod.dk/wp-content/uploads/2015/07/Sommerbogen-2015_baggrund.pdf