DanmarkC TV

Home LOKALSPORT Fem lokale kæmpere fik guld – blev Danmarksmestre
Fem lokale kæmpere fik guld – blev Danmarksmestre

Fem lokale kæmpere fik guld – blev Danmarksmestre

0


I weekenden var vi værter for DM i judo, og det blev til flere lokale danmarksmestre i judo og også en del sølv og guldmedaljer.

Fredericia Judo og Jujutsu Klub var lørdag og søndag i Fredericia Idrætscenter værter for året DM i judo, og hjemmebanefordelen kunne mærkes på medaljehøsten.
Lørdag var det A-kæmperne, der dystede om titlen som danmarksmester, og fem kæmpere fra Fredericia kan det næste år kalde sig danske mestre i judo, idet de fik belønning i form af guldmedaljer, for deres kampe på måtterne.
Danske mestre blev Christian Bo Jensen, Diana Dalsgård, Emilie Dons-Lassen, Lærke Helmer og Mai Due Nørskov.
Der var sølvmedaljer til Mie Due Nørskov, Thøger Nielsen og Victor Skovby Lund, mens Christian Andersen, Mikkeline Dall, Oliver Due Nørskov og Sebastian Sølvergaard fik bronzemedaljer. Søndag var B-kæmperne i gang på de fem måtter i hal 5 og 6. Her havde Fredericia Judo og Jujutsu Klub tre kæmpere på måtterne, og Freja Ludvigsen fik en flot sølvmedalje.


I alt var 417 tilmeldt stævnet, der er det største stævne Fredericia Judo og Jujutsu Klub har holdt i årevis. 25 kæmpere fra Fredericia Judo og Jujutsu Klub var tilmeldt. Over 100 frivillige fra klubben var med til at gøre stævnet til en succes, og de lokale kæmpere kunne mærke hjemmebanefordelen i form af forældre, bedsteforældre og venner, der kom og heppede.