LOKALSPORT

LOKAL SVØMMEKLUB DELTOG I INTERNATIONALT CUP

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Deltaswim til Internationalt Cup:

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub deltog med en gruppe på 9 af klubbens konkurrencesvømmere i International Swim Cup Berlin i weekenden 27. – 29. september

De 9 svømmere var Mie Bendtsen, Anna Ottesen, Mathilde Asmussen, Mathilde Nørgaard og Anna Bernsdorf samt Malthe Lindeblad, Malte Falk, Christian Thomsen og Jonatan Falk.

Der deltog svømmere fra Australien, Polen, Rusland, Tjekkiet, Østrig ud over svømmere fra mange delstater i Tyskland. Over 1.000 svømmere deltog i stævnet, hvor der var 4.550 starter, og hvor der var finaler i alle 50m løbene.

Formålet for klubbens svømmere med deltagelsen var, at de skulle prøve at præstere i uvante rammer og i et anderledes setup, som sådan et stort stævne var. Der skulle selvfølgelig svømmes hurtigt, men endnu vigtigere var det at blive en bedre svømmer. Svømmerne havde derfor individuelle mål med turen.

Og svømmerne leverede rigtigt gode præstationer.

Der blev sat mange personlige rekorder, forbedret ranglisteplaceringer, opnået top-10 placeringer og finalepladser samt vundet medaljer.

Anna Bernsdorf blev nummer 4 på 50m fly i sin aldersgruppe.

Jonatan Falk vandt bronze på 50m fly i sin aldersgruppe, hvor han forbedrede sin personlige rekord med 7 sekunder.

Christian Thomsen forbedrede sin personlige rekord på 50m ryg 3 gange under stævnet, hvor han blev nummer 5 i sin aldersgruppe. Christian kom i finalen på 50m ryg, hvor han sammenlagt blev nummer 9 på tværs af alle årgange, og han er nu 2 på ranglisten i hans årgang i Danmark.

Mathilde Asmussen vandt guld på 50m bryst i sin aldersgruppe, og hun forbedrede sin personlige rekord på 50m bryst 2 gange under stævnet, så hun nu er i top-10 på ranglisten i hendes årgang i Danmark. Mathilde kom i finalen på 50m bryst, hvor hun sammenlagt blev nummer 5 på tværs af alle årgange.

Malthe Lindeblad vandt guld på 50m fly i sin aldersgruppe, og han kom i finalen, hvor han sammenlagt vandt bronze på tværs af alle årgange. Malthe blev nummer 4 på 100m fri i sin aldersgruppe. Malthe blev nummer 5 på 50m fri i sin aldersgruppe, og han kom i finalen, hvor han sammenlagt blev nummer 5 på tværs af alle årgange. Malthe blev nummer 6 på 50m bryst, og han kom i finalen, hvor han sammenlagt blev nummer 7 på tværs af alle årgange.

Både pigerne og drengene svømmede gode tider i deres holdkapper.

Mathilde Nørgaard, Mathilde Asmussen, Anna Ottesen og Mie Bendtsen blev nummer 2 i 4 x 50m fri holdkap.

Jonatan Falk, Christian Thomsen, Malte Falk og Malthe Lindeblad blev nummer 3 i både 4 x 50m fri holdkap og i 4 x 50m medley holdkap

Cheftræner Kirsten Detlef var meget tilfreds med deltagelsen i stævnet. Kirsten syntes, at formålet med deltagelsen i stævnet blev nået. Kirsten syntes, at svømmerne var gode til at arbejde med og rette på det, som blev aftalt før og imellem løbene.