400 tilskuere til U16 kamp

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Skærmbillede 2015-02-26 kl. 10.41.43Onsdag aften var der ikke mindre end 400 tilskuere til U 16 drenge liga kamp i Bøgeskovhallen.
Fredericia-Treldes U 16 drenge havde massiv opbakning da holdet onsdag aften på hjemmebane i Bøgeskovhallen tog imod Ålborg Håndbold. Ca. 400 tilskuere fyldte Bøgeskovhallen og skabte en fantastisk ramme om en flot håndboldkamp på teknisk højt niveau.
Det var nr. 1 mod 2 i ligaen der mødtes. Ålborg var ubesejret før aftenens kamp og er det stadig efter en fortjent sejr på 25-28. Ved pausen stod der 14-15 til gæsterne.
Begge hold begyndte flot med super scoringer. Men hurtigt overtog gæsterne initiativet i kampen via flot stregspil. FHK-Treldes 3x2x1 forsvar kunne ikke dæmme op for Ålborgs overgangsspil og gæsternes stregspiller gjorde stort set hvad der passede ham. Ålborg trak fra og førte 5-8 og 8-12 efter 20 minutter.
Heldigvis fungerede Fredericia-Treldes spil på kanterne og både Marcus Rahbek og Anders Pedersen kom til gode fløj mål på flot kantspil fra bl.a. Jonas Schou og Kristoffer Vestergaard. Derfor fulgte hjemmeholdet også godt med og fik kontakt med Ålborg lige før pausen.
2. halvleg begyndte godt for Fredericia-Trelde der bragte sig foran 16-15 men desværre fortsatte besværet i forsvaret med at styre gæsternes stregspiller. Ålborg kom til lette mål og førte hurtigt 17-20 igen. Det forspring blev aldrig hentet. Fredericia-Trelde kom tættest på ved 23-26.
Skærmbillede 2015-02-26 kl. 10.39.52Men på dagen manglede der til tider tålmodighed i angrebsspillet. Der blev afsluttet for hurtigt i
2. halvleg, ligesom hjemmeholdet generelt havde svært ved at udnytte de kontramuligheder, som der var mange af. Spillet op ad banen virkede for tilfældet i flere perioder.
Fredericia-Trelde får dog ikke tid til at sunde sig ret længe. Allerede lørdag går det løs igen, når Kolding IF er modstanderen i et lokalopgør.
Målscore mod Ålborg var: Marcus Rahbek 6, Kristoffer Vestergaard 5, Anders Pedersen og Oliver Boesen hver 3, Frederik Bernhard 3, Magnus Falborg 2, Jonas Schou, Simon Rold og Anders Sell hver 1.

(Kilde : Trelde GI Håndbold, facebook)