LOKALSPORT

30 ÅR MED IDRÆT I DAGTIMERNE I FREDERICIA

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Festdag med aktiviteter og reception for medlemmer og ikke-medlemmer

PRESSEMEDDELELSE: For 30 år siden havde Fredericia mange skifteholdsarbejdere og arbejdsløse samt en stor idrætshal med mange tomme lokaler i dagtimerne. Det gav ideen til at starte Idræt i dagtimerne (IID) som et idrætstilbud til alle, der havde fri om formiddagen.

Det blev en succes. IID er i dag med sine ca. 1000 medlemmer en af byens største foreninger.

Åbent-hus-arrangement

Fredag den 2. marts inviterer IID til et stort åbent hus-arrangement i Fredericia Idrætscenter for at markere 30 år med aktiviteter til glæde og gavn for borgere i Fredericia og omegn.

Siden den spæde start i 1988 har man i ugens hverdage kunnet benytte et bredt udvalg af aktiviteter. IID har i dag 27 forskellige sportsaktiviteter på programmet hver uge.

Formiddag med sportsaktiviteter  

Efter en kort velkomst kl. 9,45 skal jubilæet være i aktiviteternes tegn de næste 2 timer med aktiviteter som kegler, pilates, vild med dans, bordtennis og meget mere for alle brugere og byens øvrige borgere. Man kan deltage eller kigge på og derved måske blive inspireret til at blive aktiv.

Der vil selvfølgelig, som altid i IID, være kaffe på kanden og socialt samvær.

”Vi vil rigtig gerne benytte dagen til at vise den store diversitet, som IID indeholder – både i forhold til forskellige aldersgrupper, men især også i forhold til de mange forskellige aktivitetsmuligheder, som der er hos os, siger Tony Brazil, daglig leder af IID og fortsætter”Vi bryster os af at være et tilbud for alle, som har mulighed for at dyrke idræt i dagtimerne – så det skal vi da også vise på en dag som denne.”

 

Jubilæumsreception i ADP-Lounge, FIC

IID inviterer kl. 12.112 brugere, gæster og andre interesserede til et par hyggelige timer med lidt let underholdning, taler og lidt til ganen. Borgmester Jacob Bjerregård er bl.a. på podiet, og der vil være tilbageblik over de forgangne

30 år bl.a. med et billedgalleri. Desuden vil IID´s nye præsentationsfilm, der er produceret via sponsormidler, blive vist.

”Siden starten i 1988 har Fredericias arbejdspladser ændret sig og IID’s brugergruppen har fulgt byens udvikling. Skifteholdsarbejdere er i stor stil erstattet af den lidt ældre generation, der i dag kender værdien af at 

holde sig friske og raske via motion og socialt samvær. I dag har vi desuden brugere på hold, med øje for efter- og vedligeholdelsesrehabilitering, fortæller bestyrelsesformand Hanne Lumby

Jubilæumsdagen har flere formål. Vi vil fejre vore 1000 aktive brugere og samtidig byde velkommen til alle andre af byens borgere, som kunne være interesseret i at opleve IID.  Vi har plads til mange flere.

Vi håber rigtig mange vil komme forbi og være med eller bare se og høre om de mange muligheder, som IID har at byde på”, slutter Hanne Lumby.