DanmarkC TV

Home FREDERICIA 26-årig sigtet for drab løsladt – og anholdt igen
26-årig sigtet for drab løsladt – og anholdt igen

26-årig sigtet for drab løsladt – og anholdt igen

3

Den 26-årige mand fra Fredericia, der i går fik opretholdt sin anholdelse som sigtet for drabet på en 37-årig mand, er blevet løsladt. Den 37-årige mand blev fundet død på en mark ved Håstrup den 27. november.

Løsladelsen skyldes, at mistankegrundlaget mod ham ikke længere kan begrunde, at anholdelsen opretholdes. Sigtelsen imod ham opretholdes dog.

Efter løsladelsen blev den 26-årige straks anholdt igen, og ved et grundlovsforhør i dag kl. 13.00 ved Retten i Kolding blev han sigtet for at have begået en række indbrud i privat beboelse. Sydøstjyllands Politi mener, at et af indbruddene skete i forening med den 37-årige, der blev fundet død den 27. november, og at flere af indbruddene skete i forening med en 34-årig kvinde. Derfor blev den 34-årige kvinde, der også kommer fra Fredericia, ligeledes fremstillet i dagens grundlovsforhør og sigtet for de nævnte indbrud og for dokumentfalsk.

Anklagemyndigheden begærede grundlovsforhøret holdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen – og det fulgte retten.

Den 26-årige mand og den 34-årige kvinde blev ved grundlovsforhøret fængslet i 4 uger. Ingen af de to kærede kendelsen.

Sydøstjyllands Politi efterforsker nu indbrudssagen, og der er aktuelt ikke yderligere oplysninger, som kan deles med offentligheden.