LOKALMUSIK

25 år sammen på scenen: Lokalt skrammelrockorkester nyder at spille sammen

Det der startede som hyggesammenspil tilbage i 1996, viste sig sidenhen, at blive et stykke lokalmusikhistorie, da fire skrammelrockmusikere slog pjalterne sammen, og dannede bandet Padlock Chain

Skrammelrock, citronmåner og nu også egen øl-brand – Padlock Chain er gennem de seneste 25 år, gået all-in på at skabe en fest for deres mange fans.

Hvert år i januar, afholder bandet deres årlige koncert i Tøjhuset i Fredericia, hvor de giver publikum 5 kroner i entre´, og selve koncerten er et sandt “giveaway”, fyldt med overraskelser fra bandet.

Der findes mange – men ingen som dem

Der findes mange bands og orkestre, og alle har deres egen unike status, med Padlock Chain er simpelthen i en kategori for sig selv. For Padlock Chain handler det ikke nødvendigvis om at spille stilrent og godt – derimod handler det om at skrue højere og højere op, og blæse publikum omkuld.

DanmarkC TV har lavet en udsendelse, der tager dig lidt med bag om historien omkring Padlock Chain, og derved forsøge at forstå, hvad hulen der gør bandet så specielt, at publikum tager opstilling – ofte i regnvejr – flere timer før koncerterne, hvor mange alligevel må gå forgæves!

Publikum stiller sig i kø, flere timer før koncerterne. Mange må gå forgæves…

Lørdag den 3.april 2021, sender DanmarkC TV, en 30 minuter lang udsendelse omkring bandet, hvor du kan få hele historien, og komme med til koncert.

Se udsendelsen på DanmarkC TV, lørdag klokken.:

00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00, og 21:30

Fra lørdag d. 3.april klokken 13.00, kan du se hele udsendelsen her, nedenfor på siden.

.

.