FREDERICIA

2 års fødselsdag hos 50+

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Torsdag d. 23. januar kan kompetencenetværket for ledige, 50+ i Fredericia, fejrer sin 2 års fødselsdag.  Siden begyndelsen i januar 2011 har netværket ikke alene skabt og formidlet arbejde til langt over 50 medlemmer; men også ydet bistand til den enkeltes jobsøgning.

”50+ er et selvaktiveringsprojekt for ledige over 50; men vi ser ikke så nøje på alderen; men om den ledige er med på at man i fællesskab skaffer arbejde til medlemmerne – og så måske også sig selv”, siger formand i netværket Torsten Mørck. ”Vores forening er speciel på den måde at vi ikke er interesserede i medlemmer for kontingentets skyld; men for deres indsats i fællesskabet. Samtidig er målsætningen også at komme af med de ledige medlemmer hurtigst muligt igen”, fortsætter Torsten Mørck.

En gruppe frivillige får foreningen til at fungere med virksomhedsbesøg,  administration, foredrag og gensidig undervisning. Alt dette sker i lokalerne i Gothersgade.

Fremtiden ser lys ud idet den seneste finanslov betød at bevillingerne til de ialt 24 foreninger lig 50+, er på plads mindst 4 år frem.

Da selve fødselsdagen er fyldt op med aktiviteter i foreningen fejres fødselsdagen fredag d. 24. januar mellem 10 og 12. Nuværende medlemmer og interesserede, er velkommen til kaffe og boller.

Lokalerne hos 50+ i Gothersgade