FREDERICIA

600 elever samlet til Innocamp 2015

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

600 elever i Fredericia tager den innovative tænkehat på i tre dage

InnoCampKnap 600 elever på InnoCamp 2015, der starter i dag, tirsdag den 6. oktober i Fredericia Idrætscenter, arbejder med opgaver omkring byudvikling, koncerter, turistattraktioner i Madsby Parken samt fremtidens bank og ugeavis.

imageSeks virksomheder, FredericiaC, Spar Nord, Electrolux, EventC, ElboBladet og Madsby Parken, stiller udfordringer. Her til formiddag, tirsdag, tager Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard det første spadestik til det første boligbyggeri ved kanalen på FredericiaC-grunden. Samtidig præsenterer projektvirksomheden, FredericiaC, eleverne på årets InnoCamp 2015 for en særlig udfordring der ligger fint i tråd med spadestikket.

FredericiaC vil gerne have de unge til at komme med gode ideer til, hvordan man i fremtiden kan gøre flere udenbys mennesker interesseret i at flytte til den nye kanalby ved Fredericia.

Ideer til national kampagne

Det er chefkonsulent i FredericiaC, Louise Bjerre, der introducerer eleverne for opgaven, som de skal arbejde på i de næste tre dage på innovationscampen, InnoCamp 2015 i Fredericia Idrætscenter.

– Vi vil eksempelvis gerne have gode ideer til, hvordan vi får børnefamilierne til at synes, at det vil være oplagt at bosætte sig i FredericiaC. Vi vil gerne have de unge til at give os ideer ti en national kampagne, fastslår Louise Bjerre fra FredericiaC.

Udfordringen fra FredericiaC er blot én af seks opgaver, som omkring 600 elever i disse dage arbejder med i Fredericia Idrætscenter. InnoCamp 2015, en alternativ uddannelses-brobygning mellem grundskolen og ungdomsuddannelserne, er en tre dages innovations-camp, hvor seks virksomheder stiller udfordringer til eleverne.

InnoCamp slutter torsdag eftermiddag den 8. oktober, hvor de seks bedste hold dyster om at vinde.
Udover Fredericia C er det ugeavisen ElboBladet, Spar Nord, Electrolux, EventC og Madsby Parken der stiller udfordringer på årets innocamp 2015.

Udfordringerne, som er hemmelige indtil i dag, tirsdag den 6. oktober kl. 10 lyder sådan:

Spar Nord: Hvordan ser fremtidens bank ud?

Madsbyparken – Fredericia Idrætscenter: Hvad kan gøre Madsbyparken attraktiv for målgruppen 16-25 år?

Fredericia C: Hvordan skal Fredericia C få flere potentielle tilflyttere og interessenter på boliglisten – iværksæt en kampagne der øger kendskabet!

Electrolux: Hvad ville gøre Electrolux’ produkter mere attraktive for jer? Lav et nyt produkt eller find ændringer til eksisterende produkter.

ElboBladet: Hvad skal der til for at få ElboBladet til at være den førende ugeavis om 10 år – og give de unge lyst til at læse den?

Event C: Hvordan udvikler vi fremtidens events til unge mellem 15-25 år?