Home FREDERICIA 10.000 kr. til fællesskab og udvikling
10.000 kr. til fællesskab og udvikling

10.000 kr. til fællesskab og udvikling

0

I en svær tid, hvor foreningerne er presset og mange aktiviteter er lukket ned på grund at forsamlingsforbuddet, har Spar Nord filialerne i Fredericia og Middelfart i samarbejde med Spar Nord Fonden valgt, at øremærke en ekstra pulje på i alt 10 x 10.000 kr til det lokale foreningsliv.

FfF var blandt ansøgerne af denne ekstra pulje og torsdag eftermiddag kom Kundechef Gert Dupont forbi et sneklædt Madsby, for at overrække en donation på 10.000 kroner til klubben ungdomsafdeling.

Et aktivt foreningsliv er grundstenen i vores lokalsamfund og er med til at skabe fællesskab, trivsel og fortsat udvikling. Derfor støtter vi årligt det lokale foreningsliv med en række donationer sagde Gert Dupont ved overrækkelsen.

Alexander Pedersen fra klubbens U14 hold og træner Aksel Christensen modtog på vegne af klubben donationen, som er øremærket til at styrke de sociale aktiviteter i klubben og udover fodboldspillet.

Alexander, som har spillet i klubben i mange år, har udover FfF Brøndby og Manchester United, som sine favoritklubber. Han glæder til igen at få mulighed for at træne, og spille kampe og på den måde bringe glæden og fodbolden tilbage på banerne.